O nama

Naša Vizija

Želimo da unutar sportskog treninga u kampu stvorimo životnu naviku koja ujedinjuje fizički napor, izvršavanje zadataka, stvaranja novih prijateljstava, učenje discipline, respektiranje pravila i suigrača.

Želimo da polaznici nauče važnost sporta kroz djelovanje na treningu i pruže svoj maksimum u samom radu.

 

  1. Naučiti prihvatiti sugestiju kao motiv za napredak
  2. Naučiti fukcionirati i ponašati se u momčadi kao važan dio cijelog sustava.

Želja nam je da se svaki polaznik kampa motivira na postizanje najboljih rezultata u cilju individualnog i ekipnog napretka te stjecanja samopouzdanja u svrhu razumijevanja važnosti ekipne atmosfere I pobjedničkog mentaliteta, uz odlične programe prilagođene dobi polaznika, educirane trenere i odgovornost prema poslu kompletnog osoblja kampa.

team-work

Poboljšanje elemenata vaterpolo igre

Zadaća sportskog dijela kampa je unaprijediti bazične individualne i ekipne osnove vaterpolo igre kroz usavršavanje pojedinih dijelova same igre kroz vježbe i snagu svakog polaznika.

Modeli i način rasplivavanja. prevencija od ozljeda kroz rad sa gumama, praćenje plivačke tehnike, zagrijavanje na suhom, zagrijavanje u vodi kroz razne vježbe pokretnosti i okretnosti nogu, vaterpolo taktika, individualni rad, pozicija tijela u vertikali (blokovi) i horizontalnom načinu (bez lopte), položaj napada i obrane, odlazak u kontru i zaustavljanje kontre, pozicija tijela u sprečavanja ulaza drugog centra, položaj nogu sa igračem manje i igračem više, položaj na stativama, promjena smjera, položaj ruke, šake, tijela pri šutiranju i dodavanju, primanje lopte sa obje strane, pratnja pokreta i analiza kroz video uratke i još puno puno toga.

Individualni rad0%
Praćenje plivačke tehnike0%
Tehnike dodavanja i šutiranja0%
Vaterpolo taktika0%

Kompletan tehnički program se odvija u sportskom kompleksu Bazeni Kantrida